Fes un llegat testamentari

Has pensat en altres formes d'ajudar?

A més de les aportacions econòmiques directes, hi ha altres maneres d'ajudar a la lluita contra l'esclerosi múltiple. Totes elles són vàlides i bones, perquè la teva solidaritat és fonamental per dur a terme els nostres projectes.

El llegat testamentari:

El testament, encara que no és obligatori, facilita els tràmits per als hereus i evita possibles discrepàncies. És un acte de lliure disposició dels béns quan un mor, per distribuir de la manera que consideri més convenient En el cas d'existir hereus forçosos (descendents o ascendents, segons marca la Llei) es pot nomenar hereu a títol universal (de tots els béns) a una persona o entitat determinada.

Si hi ha hereus forçosos, es pot beneficiar a la Fundació amb un llegat testamentari, que és la disposició voluntària d'uns béns o una quantitat de diners determinada, dins del testament, a favor d'una persona o entitat que no té la condició d'hereva. Només cal expressar-ho clarament i expressament en el testament.

Amb 160 €

Podem atendre el servei de fisioteràpia i logopèdia per a un pacient durant un mes.

Amb 600 €

Podem sufragar l'estada d'una persona a l'Hospital de Dia a raó d'1 dia a la setmana, durant 6 mesos.

Per fer un testament i deixar un llegat a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), la millor manera és redactar un testament notarial obert. Recomanem anar a un notari,  un professional del dret que assessora i resol els dubtes que puguin aparèixer, a més de donar forma jurídica a la voluntat.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple podem dirigir-vos a notaris que col·laboren amb nosaltres de manera desinteressada i us assessoraran de manera gratuïta.

Si teniu la intenció de beneficiar a la Fundació Esclerosi Múltiple en el vostre testament o en vida, si us plau, feu-nos-ho saber.  Per a nosaltres serà de gran ajuda poder planificar a futur els projectes de recerca i els serveis assistencials. Així també podrem agrair personalment la vostra decisió d'ajudar a la Fundació.

La FEM ha editat un llibre informatiu sobre llegats testamentaris. Si voleu rebre aquesta publicació o més informació, preguem empleneu el formulari adjunt:
FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: Consultes generals.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció a la newsletter.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per exercir els seus drets: lopd@fem.es.

El missatge s'ha enviat correctament

Per un problema tècninc, el missatge no s'ha enviat

He llegit i Accepto l'avís legal i política de privacitat d'aquest web

Dono el meu consentiment a FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE per a l'enviament de novetats comercials i / o Noves promocions de sobre productes i serveis.

 

Com col·laborar?

Fes-te soci de la FEM
La vostra aportació és l'esperança de les persones amb Esclerosi Múltiple
Fes una donació
Amb la vostra ajuda aconseguim oferir més qualitat de vida per a les persones amb Esclerosi Múltiple
Fes-te voluntari
La Fundació Esclerosi Múltiple, estructura l'acció del voluntariat en dos nivells, en funció de la disponibilitat del temps i preferències de les persones que col·laborin amb la nostra entitat:
La meva iniciativa
Un mercat solidari o celebrar una festa en què els regals siguin donatius per la lluita contra l'esclerosi múltiple, algunes de les iniciatives que s'han dut a terme fins ara
Empreses que col.laboren amb la FEM
Gràcies a totes les empreses que es mullen per l'esclerosi múltiple i que contribueixen de forma activa a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen aquesta malaltia.
Deduccions per donacions
Calcula quant pots desgravar-te amb les teves donacions a la FEM

Destaquem

Programa FEM Feina

Programa FEM Feina

Envia una SMS al 28014

Envia una SMS al 28014

Informació, atenció i serveis

Informació, atenció i serveis

Prepara't professionalment

Prepara't professionalment

Joves i esclerosi múltiple

Joves i esclerosi múltiple

Pacient Informat

Pacient Informat

Les campanyes de la FEM

Les campanyes de la FEM

Com col·laborar?

Fer-se soci de la FEM té avantatges

Fer-se soci de la FEM té avantatges

Fes-te soci de la FEM

Fes-te soci de la FEM

Fes una donació

Fes una donació

Fes-te voluntari

Fes-te voluntari

La meva iniciativa

La meva iniciativa

Fes un llegat testamentari

Fes un llegat testamentari

Empreses que col.laboren amb la FEM

Empreses que col.laboren amb la FEM

Deduccions per donacions

Deduccions per donacions